torstai 6. joulukuuta 2012

Independence Day - Itsenäisyyspäivä

2 kommenttia:

  1. Rauhallista Itsenäisyyspäivää!

    Piparitaikinan tein tänään jääkaappiin ja huomenna olisi tarkoitus sitten leipoa ruskeat piparit. Karpalo-suklaakakku on juuri uunissa, taikina ainakin oli taivaallisen hyvää.;) Fudgea tein yhden annoksen myös tänään.

    Meinasin ensin, että teen viikunahilloa ohjeella, johon tulee tuoreita viikunoita. Kilohinta todella muutti mieleni ja päädyin ostamaan kuivattuja viikunoita. Teen sitten tuolla sinun ohjeellasi marmeladia. Sopisikohan nesteeksi portviini? Sitä ajattelin nimittäin käyttää..

    VastaaPoista
  2. Kiitos samoin!:)

    Karpalo-suklaakakku on oikein hyvää. Eilen tein. Ja loput karpalot menee ehkä siihen sinun pipariohjeeseesi.;)

    Tuoreet viikunat on tähän aikaan vuodesta melkoisen kalliita, mutta onneksi kuivatuistakin saa hyvää marmeladia. Portviini sopii varmasti hyvin nesteeksi.:)

    VastaaPoista